Vera Bergkamp jury bij Politieke Junkies

verabergkampVera Bergkamp bepaalt aanstaande vrijdag wie de Politieke Junkie van de maand februari wordt. Het D66-Kamerlid zal streng kijken naar de anekdotes en weetjes van Jos Heymans, Sheila Sitalsing en Derk Stokmans, en of zij erin slagen de spin te ontspinnen.

Bergkamp studeerde bestuurskunde, was eerder lid van de fractie van D66 in het Amsterdamse stadsdeel Centrum, maakte faam als voorzitter van het COC en heeft als Kamerlid de portefeuilles verpleegzorg, welzijn (jeugd, drugs & alcohol) en cultuur. Ook is ze lid van de enquĂȘtecommissie Fyra. Kaartjes voor vrijdag? Wees snel want ze gaan hard! Klik hier.

Deel dit artikel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>